Tack alla som kom till Geek Meet 3

Folk tar plats och Sam (Pingdom) förbereder sig.

Igår var det Geek Meet 3 i Västerås. Det här gången var vi hos Hypernode och det var minst sagt en succé. Fullt i lokalen och 200 views på livesändningen via Bambuser.

Sam Nurmi (@samnurmi) från Pingdom var först ut i talarstolen. Han talade om resan Pingdom gjort sedan starten och problem, med t ex skalning, som företaget gjort när de gått från 0 till 150 000+ användare. Riktigt inspirerande och kul. Tack för det Sam!

Sedan var det Fredrik Berglunds (@blynt) tur. Fredrik har varit med och startat upp Lnk Juice och pratade om hur man skriver JavaScript som inte förstör för användaren. Hur ser man egentligen till att ens kod inte krockar med annan kod? Spännande problematik, smarta lösningar och en riktigt bra och uppskattat dragning. Tack Fredrik för det!

Fredrik pratar om Lnk Juice och deras problemlösning.

Annars var det dryck, lite mat och tilltugg i Hypernodes trevliga lokaler. Vi tackar alla som kom och hoppas att ni som var där tyckte det var lika trevligt som vi tycker det är att ses i sådana här sammanhang och prata nördsaker.

Nu är det jul och nyår men sen är vi tillbaka igen för Geek Meet 4! Vill du/ditt företag stå för lokal? Hör av dig till info@geekmeetvasteras.se.

Missade du gårdagens festligheter?

Hypernode ordnade med en bra livesänding via Bambuser så hela kvällen finns att se här.

Under kvällen hade vi hela 200 tittare vilket såklart känns jätteskoj! En bidragande faktor var såklart alla tweets som skickades under kvällen. Det känns som om det var en riktigt hit! Vi ses nästa år!

http://twitter.com/#!/pingdom/status/141942093672218624

http://twitter.com/#!/loopia/status/141947894122020864

http://twitter.com/#!/peppelorum/status/141951061677195265