Om Geek Meet

Vi är några stycken som känner att webbranschen här i Västerås saknar en samlingspunkt. Där vi skulle behöva samverka för att ge branschen i Stockholm en match skapas istället små öar av utvecklare på varje företag som inte snackar med varandra.

Det vore kul att försöka ändra på.

Vad är Geek Meet?

Geek Meet initierades av Robert Nyman i Stockholm 2006, där grundtanken är att utvecklare gratis skall få möjligheten att träffa likasinnade och utbyta erfarenheter och kontakter

Geek Meet Västerås är en träff för webbutvecklare och andra som är intresserade av webben. Det är alltid gratis, och tanken är att åstadkomma en vänlig, bloggliknande atmosfär fast i verkliga livet.

Tanken är att vi ska ha en eller ett par talare som berättar en stund om något de tycker är kul och intressant. Runt det så tar vi en bärs och umgås.

Det är inte en unconference i den bemärkelsen agendan är satt i förväg.  Men bortsett från det är förhoppningen att vi ska ha den typen av stämning.

Vilket företag står bakom Geek Meet

Inget, det är själva poängen. Men vi tar gärna hjälp av företag som vill sponsra med lokal och/eller någon form av förtäring.

Vem får komma på Geek Meet?

Alla som vill. Och det är gratis. Men är du inte intresserad av webbutveckling kommer du att ha en riktigt sömnpiller till kväll. ;-)

Det enda vi begär är att du anmäler dig i förväg, antingen genom att skicka ett mail eller via event du hittar i vår grupp på Facebook.

Geek Meet initierades av Robert Nyman i Stockholm 2006, där grundtanken är att utvecklare gratis skall få möjligheten att träffa likasinnade och utbyta erfarenheter och kontakterGeek Meet initierades av Robert Nyman i Stockholm 2006, där grundtanken är att utvecklare gratis skall få möjligheten att träffa likasinnade och utbyta erfarenheter och kontakter

Träff för webbutveckare och andra som är intresserade av webben.