Välkomna till Geek Meet 0b100

BAM! Dags för Geek Meet Västerås igen. Denna gång ville QuickNet gärna att vi skulle komma och hälsa på, tack för det QuickNet! 80 pers kan de klämma in och först till kvarn gäller.

Fullbokat – reservlista via e-mail: info@geekmeetvasteras.se

Datum & Lokal

den 23 Februari 2012 hos QuickNet, Munkgatan 7
Uppvärmning kl 19, första passet från c:a 19.30

Program

1- I början av 2009 drar några kompisar från Valtech till 24 Hour Business Camp med en idé. Tre år senare har några av dem sagt upp sig, driver en egen startup vid namn Kundo.se och vinner Årets webbentrepenör i Internetworld.

Emil Stenström har tidigare pratat på Geek Meet i Stockhom men tar nu tåget till Västerås för att dra hela Kundo-storyn för oss. Han har även utlovat att dela med sig av några av de lärdomar de fått av att driva ett litet Internetbolag och göra några djupdykningar i tekniken bakom.

2 – Alla webbutvecklare har skrivit ett eget CMS, åtminstone vi som liksom Håkan Edling varit igång redan innan Britney Spears första hitsingel. På den tiden höll alla hårt i källkoden, men nu gör vi såklart precis tvärtom.

Håkan kommer först att berätta om sitt nyskrivna CMS-ramverk som bygger på MVC3/.NET och siktar in sig nånstans mittemellan WordPress och EPiServer. Sedan släpper han projektet fritt på GitHub så att ni alla kan börja hacka en egen fork redan samma kväll. ;)

Anmälan

Det kostar inget att komma men du måste anmäla dig i förväg antingen genom att skicka ett mail eller på Facebook.

Fullbokat – reservlista via e-mail: info@geekmeetvasteras.se

Övrigt

QuickNet bjussar på öl, mackor och Wifi.
Vi ses!