Tack Quicknet, Emil, Håkan och alla som kom till Geek Meet 4

Vilken kväll! Det är alltid lika roligt att upptäcka vilket intresse för webb och teknik i Västerås. 12 timmar efter att inbjudan gick ut var alla 80 platser bokade, det säger en hel del.

Emil Stenström

Emil Stenström pratade om alla sina lärdomar från att ha varit med och dragit igång Kundo. Tack så mycket för den fina presentationen! Verkligen inspirerande att se och höra om en entreprenörs resa, engagemang och milstolpar/hinder på vägen. Vill ni se Emils slides så hittar ni dom här.

Håkan Edling

Håkan Edling från byBrick började sedan dema och förklara sitt ”CMS”-projekt Piranha. Piranha är ett open source (#tigerblood) projekt baserat Microsofts ASP.NET WebPages med Razor Syntax. Du hittar projektet på GitHub tillsammans med några templates att utgå ifrån.

Vill du se hela gårdagen så finns den sparad för framtida generationer på Bambuser. Tack till Peppe Bergqvist som såg till att den streamen fungerade och spelade in som den skulle.

Tips och idéer på talare eller lokal inför nästa Geek Meet VST mottages tacksamt; antingen via mail till info@geekmeetvasteras.se eller på Facebook-gruppen.

Bilderna är stulna från Quicknets Facebook-sida.