GEEK MEET X

Tro det om ni vill, men nu firar vi snart 10 träffar med Geek Meet Västerås. Självklart borde vi spänna bågen extra mycket nu när vi uppnår tvåsiffriga tal, men risken är ju alltid att man tar i lite för mycket och inte orkar anordna fler så vi tar det säkra före det osäkra och styr upp ett helt vanligt Geek Meet helt enkelt.

Två spännande dragningar och premiär för Acando som värd för spektaklet. Låter det som en plan? Tänkte väl det!

#1

Anton K Myrberg driver Futurum Digital, är frontendutvecklare och bygger lösningar för bolag som gillar sekretess.

När Futurum Digital inte åker runt och föreläser om digitalisering så bygger de en massa coola grejer, och ett av favoritramverken är React.

På Geek Meet X blir vi bjussade på en introduktion i ämnet och får handfasta tips på hur man kan uppnå grym produktivitet genom att ignorera best practice. För typ alla som skriver React har ju fel, utom Anton.

#2

Vem har Sveriges smartaste hem? Fredrik Hoel!

Som kronisk early adopter och med brinnande teknikinintresse sedan tidig ålder ansvarar han till vardags för Acandos verksamhet i Dalarna. Då arbetsdagen handlar mycket om hans utvecklingsteam i Falun/Borlänge/Västerås så ägnas gärna fritiden åt att utforska smarta skidglasögon, klockor med betalfunktion och andra roliga prylar.

Kronan på verket är dock hans röststyrda hem, som han lyckats automatisera på ett stilrent och samtidigt högst användbart sätt.

Rullgardiner, larm, lås, garageport, kameror, videoutrustning, värme, vindstrapp, smartglassfönster.. you name it. – och allt detta sömlöst integrerat.

Missa inte denna inspirerande föreläsning om smarta hem och conversational computing!

Datum & Lokal

Onsdag 4 Oktober 2017 hos Acando, Kopparbergsvägen 6.
Välkommen från kl 18.00.

Anmälan

Anmälan här:
https://magnetevent.se/Event/geek-meet-10-16038/