GEEK MEET VST #9

Jajjamen, nytt år nytt Geek Meet, precis som ni som var på Geek Meet 8 redan visste. Kul va!

Världsmästare på att anordna Geek Meet Västerås är ju QuickNet med Tobbe i spetsen, och vi får nöjet att hålla hus hos dem även denna gång. Inte nog med det, de bjussar på lite mat och mingel också. Bra gäng, de där på Quicknet.

Sen bjuder vi på ett nytt försök att få höra förra gångens insnöade prestandasession, och så en riktig Geek Meet VST legend på det… det missar ni inte va? Bra!

 

#1

Hur populär klarar din grymma webbplats eller applikation av att bli egentligen?

Ingen aning? Ingen panik.

Michael Sjölin från Load Impact kommer och kör en tung dragning om hela spektrat av prestandatester. Både traditionella prestandatest och mer ci/cd-orienterade.

Load Impact har sitt huvudkontor i Stockholm och grundades 2009. Bland kunderna finns till exempel NASDAQ OMX och ESA (European Space Agency).

#2

Allkonstnären och stans mest vältränade IT-entrepenör Jonas Lejon talade på vårt allra första Geek Meet och har nu efter viss övertalning gladeligen gått med på att ställa upp igen. Hurra!

Säkrare webb med OWASP Topp 10
Jonas kommer att gå igenom hur du ser till att hålla en hög säkerhet på webben. En av dessa verktyg är OWASP Topp 10 projektet.

Jonas har en bakgrund från FRA och Försvarsmakten där han jobbat med IT-säkerhetsgranskningar i över 10 år och driver sedan tre år tillbaka ett eget företag.

 

Datum & Lokal

Onsdag 15 Februari 2017 hos QuickNet, Munkgatan 7.
Samling kl 18.00.

Anmälan

Anmälan här:
https://event.epmf.se/Event/geek-meet-9-12646/